POMIDORŲ PADAŽAS

POMIDORŲ PADAŽAS

Sunokę, paraudusiais žandais ponai pomidorai nukrito nuo lysvės ir įriedėjo tiesiai į OBELIŲ NAMINĮ POMIDORŲ PADAŽĄ, kuris tiks ir labai patiks klasikinių pomidorų padažų megėjams. Jis nei per aitrus, nei per daug egzotiškas, o jame esantis pomidorų tyrės kiekis (49%) išryškina tikrų pomidorų skonį, todėl padažas derės tiek su italų virtuve alsuojančia pica, tiek su jūsų mėgiamais makaronų patiekalais. Na, o jei pritrūks idėjų, kur ir kaip dar galima jį panaudoti, įkvėpimo galite semtis mūsų receptų skiltyje!

Sako, kad pomidorų padažu yra stengiamasi užmaskuoti prastą patiekalo skonį, bet mes sakome, kad naujasis Obelių pomidorų padažas skirtas šašlykams (ir, žinoma, kitiems grilio patiekalams), ne užgoš valgomo patiekalo skonį, o taps jūsų mėgiamu palydinčiuoju ingerientu. OBELIŲ POMIDORŲ PADAŽAS ŠAŠLYKAMS sudarytas iš 48% pomidorų tyrės ir be jokio krakmolo, todėl jus nustebins jo natūralus skonis. Vasara ar žiema, su Obelių pomidorų padažu šašlykams mėgautis grilio patiekalais visuomet tinkamas sezonas!

Italai pomidorą vadina aukso obuoliu, turbūt dėl to mes pelnytai, OBELIŲ ŠVELNŲJĮ POMIDORŲ padažą galime pavadinti „auksiniu“. Ne tik dėl to, jog pačių pomidorų tyrės čia yra 47 %, bet ir dėl savo skonio bei švelnumo. Padažas, kuris yra be konservantų tiks ne tik puikiesiams Pietų Italijos patieklams, kaip makaronų apkepai ar picos, bet ir vaikų patiekalams paskaninti.